HET EINDE VAN DEZE WEBSITE VAN SMASH DILBEEK (05/06)

tafeltennis smash dilbeek

Smash Dilbeek is dood, leve Smash Dilbeek!

Zoals iedereen het weet is per 1 juni de nieuwe fusieclub Tafeltennisclub Dilbeek van start gegaan, dat niet minder dan de nieuwe fusieclub is van ons Smash Dilbeek met Tafeltennisclub Groot-Bijgaarden, TTGB.

De nieuwe site staat reeds online op www.ttcdilbeek.be en is geĂŻnspireerd op deze website hier, uiteraard me...
lees meer


SMASH B NA KNAPPE WEDSTRIJD NIPT UITGESCHAKELD VOOR BEKER (07/04)

tafeltennis smash dilbeek

Smash B heeft het in de kwartfinale tegen de sterkste ploeg als underdog bijna waargemaakt. Saint-Georges A, met B en 2 C0 spelers, had het knap lastig met een jonge Dilbeek B ploeg vol kwaliteiten. Bert, Mathias en Sven konden van in het begin druk leggen en liet zich niet zomaar opzij zetten tegen de gedoodverfde favoriet.

Na zeven wedstrijden stond Dilbeek met 4-...
lees meer


PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 12 EN 19 MAART 2017 (02/03)

tafeltennis smash dilbeek

Provinciaal Kampioenschap Enkelspel te Wemmel op zondag 12/03/2017. Ingerichte reeksen: Seniors NG-F-E-D-C-B: start om 10u00.

Aanwezigheid vereist om 09u40 – Dijk 34 te 1780 Wemmel. => Inschrijven via TT-online tot en met donderdag 09/03

Indien veel inschrijvingen kunnen sommige reeksen naar de namiddag verschuiven (elke speler wordt dan persoonlijk gecontact...
lees meer


ZESDE PING-PONG RESTO OP ZATERDAG 18 MAART IN TERNAT (02/03)

tafeltennis smash dilbeek

Op zaterdag 18 maart 2017 vanaf 17u kun je terecht op het 6de eetfestijn Ping-Pong resto van Smash Ternat, adres Parochiehuis Kloosterweg te 1740 Ternat.

Varkenshaas, kabeljauwfilet, aangepaste wijnen!

...
lees meer

7 JANUARI: TORNOOI ST-VEROON LEMBEEK (24/12)

tafeltennis smash dilbeek Op 7 januari 2017 vindt er een provinciaal tornooi plaats in St-Veroon Lembeek. De ideale gelegenheid om je nog eens te meten met de spelers uit de omgeving. Inschrijven kan nog tot 5 januari op tt-online. Je kan er ook meer informatie vinden over de reeksen en speeltijden....
lees meer

DE BACKER EN DE BACKER CLUBKAMPIOEN DUBBEL (21/12)

tafeltennis smash dilbeek

Marc en bert De Backer werden vorige zondag als eerste vader-zoon team clubkampioen dubbel. In de finale wonnen ze op overtuigende wijze van Sven Van Londersele en Bruno De Laet. Proficiat!

Het enkelkampioenschap wordt betwist op donderdag 29/12 vanaf 19.30 in Schepdaal.

...
lees meer

WEEK 28/11 IS EEN SPORTABEKER-WEEK (27/11)

tafeltennis smash dilbeek

Komende week is een bekerweek bij Sporta. Al onze ploegen moeten in de arena. Dinsdag 29/11/2016 treft Smash A STV Lembeek D in Halle en trekt Smash D naar Mollem C. Donderdagavond ontvangt Smash B VTB Hoeilaart E in Schepdaal en treft Smash C er Tijl B.

De beker wordt in twee opeenvolgende weken gespeeld. Dus ook volgende week wordt er gebekerd, op voorwaarde dat e...
lees meer


SPAGHETTIFESTIJN OP 28 JANUARI 2017 (25/11)

tafeltennis smash dilbeek

Het spaghettifestijn gaat dit seizoen door op zaterdag 28 januari 2017, vanaf 12 uur in de sporthal van Schepdaal. Noteer de datum alvast in je agenda.

Vanaf volgende week zullen flyers beschikbaar zijn om uit te delen. Een ideale plek om dit te doen is bij de andere clubs tijdens de competitie of op een eetfestijn. Wie een aantal flyers wil mag die langs hier vragen...
lees meer


SMASH A, B EN C ALLEDRIE NAAR PO1 (24/11)

tafeltennis smash dilbeek

Alle ploegen die in een reeks spelen met play-offs hebben de hoogste PO1 bereikt. Proficiat!

Smash A heeft dinsdag de punten thuis gehouden tegen een verzwakt Ternat A, dat met maar twee man naar Groot-Bijgaarden afzakte. Zo kon Smash A een makkelijke winst boeken en zich nestelen op plaats 3 van reeks 1A. De drie eerste van elke reeks (A/B) spelen vanaf volgende wee...
lees meer


RECORDOPKOMST VOOR TORNOOI PAJOTTENLAND (21/11)

tafeltennis smash dilbeek

Niet minder dan 108 competitiespelers en 13 starters namen deel aan ons 15de tornooi van het Pajottenland in Schepdaal: een absoluut record! Waarschijnlijk hebben de flyers en vooral de inzet van de uitdelers van die flyers hun opzet niet gemist.

De organisatie van het tornooi zelf, door Johan De Koninck en Marc Mangelschots was ook weer dik in orde wat een vlotte...
lees meer


TORNOOI VAN HET PAJOTTENLAND (19/11)

tafeltennis smash dilbeek

Op zondag 20 november vindt ons tornooi van het Pajottenland plaats in de sporthal van Schepdaal.

We organiseren ook een open reeks dat met voorgift gespeeld wordt. Zeer interessant want je hoeft niet te vrezen voor puntenverlies dankzij het voorgiftsysteem.

We hopen op een toffe en sportieve sfeer want we tellen 108 inschrijvingen: een record!

Tenslo...
lees meer


HALLOWEEN CLUBTORNOOI ZONDAG 30/10 OM 10U (27/10)

tafeltennis smash dilbeek

Komende zondag vindt het eerste tornooi plaats van het clubcriterium, dit vanaf 10u in de sporthal van Schepdaal. Wie verkleed aan het tornooi deelneemt maakt kans op een gunstigere loting. Zeker komen nu zondag!

...
lees meer

KNAPPE COMPETITIEWEEK VOOR SMASH DILBEEK (22/10)

tafeltennis smash dilbeek

Smash A won de eerste terugmatch in 1A tegen VTB B met 2-8 (heenronde 9-1 gewonnen) en klimt weer naar de derde plek en play-off plaats. Bruno en Nico wonnen beide knap hun drie matchen en Nils deed er twee bij.

In 1B zorgde Smash B, met alleen Bert en Sven voor een opmerkelijk resultaat uit bij VTB A en met twee man. Onze ploeg speelde gelijk tegen Stijn Kumps C2, J...
lees meer


ALLEEN SMASH C WINT DEZE WEEK EN LEIDT IN AFDELING 4 (14/10)

tafeltennis smash dilbeek

Smash A verloor bij Ternat A met het kleinste verschil. Dat was vooral de verdienste van thuisspeler Senne Heremans die met drie wedstrijden de beste score van de avond haalde. Smash A staat halfweg de mini-competitie op de vierde plaats en zal in het tweede deel naar die derde plek in 1A moeten mikken.

In 1B verging het Smash B op een gelijkaardige manier. Verlies m...
lees meer


KAAS- EN WIJNAVOND TTGB OP 5 NOVEMBER 2016 (12/10)

tafeltennis smash dilbeek

TTGB houdt zijn jaarlijkse kaas-en wijnavond dit jaar op 05 november 2016 vanaf 18u. Schrijf deze datum dus zeker en vast in jullie agenda!!!

...
lees meer

ELKE ZONDAG TRAINING MET BERT EN YOACHIM (08/10)

tafeltennis smash dilbeek

Het seizoen is goed begonnen en zo ook de trainingen door Yoachim en Bert. Elke zondagvoormiddag kun je trainen in de club, van 10 tot 12 uur. Beginners krijgen initiatie, competitiespelers stomen zich klaar voor de volgende competitiewedstrijd.

...
lees meer

STEUN THIERRY NU ZONDAG IN DE PEDEMOLEN (08/10)

tafeltennis smash dilbeek

Op zondag 9 oktober 2016 vindt een evenement plaats om Thierry te steunen in zijn Dwars door België fietstocht t.v.v. Broedelijk Delen. Het gebeuren vindt plaats in de Pedemolen in de Lostraat te Schepdaal. Van 14 tot 18u. kan je er foto's bekijken, de werking van de watermolen ontdekken, kunnen de kinderen zich amuseren op een springkasteel, kan er op volksspelen gespeeld ...
lees meer


DE WEEK VAN DE DRAW (07/10)

tafeltennis smash dilbeek

Smash A won deze week met het grootste verschil tegen hekkensluiter Essenbeek A in Afdeling 1A en staat hiermee op de derde plaats bijna halfweg de competitie. St-Georges A is er leider in een ongeslagen positie.

In afdeling 1B speelde Smash B voor de tweede opeenvolgende week thuis gelijk, deze keer tegen STV Lembeek C, in een nochtans zwakkere opstelling (D2/D4/D4...
lees meer


KORT CLUBNIEUWS