TORNOOI VAN HET PAJOTTENLAND

(19/11/16)

tafeltennis smash dilbeek

Op zondag 20 november vindt ons tornooi van het Pajottenland plaats in de sporthal van Schepdaal.

We organiseren ook een open reeks dat met voorgift gespeeld wordt. Zeer interessant want je hoeft niet te vrezen voor puntenverlies dankzij het voorgiftsysteem.

We hopen op een toffe en sportieve sfeer want we tellen 108 inschrijvingen: een record!

Tenslotte kunnen we nu al zeggen dat de startersreeks een sterke opkomst zal kennen en dat we nu al rekening houden met een 4 poules over twee reeksen. Met dit tornooi starten we om 13u30.

Voor de organisatie rekenen we niet alleen op onszelf en de actieve leden. Wij krijgen ook de gewaardeerde support van onze provinciale tafeltennisbond Sporta. Qua logistiek mogen wij ook rekenen op ondersteuning van TTGB, in de vorm van het gebruik van tafels uit de sporthal van Groot-Bijgaarden, samen met tussenschotten en telborden. Een vriendelijke dank aan al deze tafeltennisvrienden voor hun logistieke ondersteuning die we nodig hebben.

Nog noemenswaardig is opnieuw de aankondiging van ons Ballekesbrood dat elke deelnemer in enkel- of meervoud geproefd moet hebben. Dit maar om te zeggen, dat je zeker eten zal vinden op ons tornooi, alsook een gepast natje, al naargelang de zin van de klant-speler-supporter. Want ja, ook supporters zijn welkom op ons tornooi.

Tot dan!