NEEM DEEL AAN DE BEKER JEAN HEYLENBOSCH

(25/09/16)

tafeltennis smash dilbeek

Naast de competitie is er de Sportabeker, maar ook een beker met inschrijving van ploegen van twee spelers, de Beker Jean Heylenbosch!

Er wordt gespeeld naar drie winnende sets met voorgift en de maximumwaarde van de ploeg bedraagt 20 punten. De twee opgegeven spelers vormen de “vaste” ploeg: er moet steeds één van beide spelers deelnemen aan de wedstrijd.

De thuisploeg neemt zo vlug mogelijk contact op met de bezoekers om in onderling overleg een datum af te spreken. Bij betwisting legt het Provinciaal Comité de plaats en de datum vast. De speeldatum moet vooraf aan Johan De Koninck meegedeeld worden om in orde te zijn met de verzekering.

De twee finalisten van de reeks zijn verplicht de Provinciale Finale te spelen, die doorgaat op dinsdag, woensdag of donderdag 02-03-04/05/2017 in een nog te bepalen lokaal.

Opgepast: De inschrijving dient te gebeuren voor 16 oktober 2016!

Dit vermeldt de Sporta site over Jean Heylenbosch:

Jean Heylenbosch is erevoorzitter bij Sporta-Tafeltennis. Hij heeft zeer veel recreanten aan het tafeltennissen gezet. De gelijknamige beker zet dat ideaal voort en nodigt duoteams van dezelfde club uit om er een prettige matchavond van te maken. Om zo weinig mogelijk niveauverschil te behouden, spelen zij met voorgift in één reeks (max. ploegwaarde 20). Een competitiewedstrijd bestaat uit vier enkelspelen en een dubbelspel. Op het einde van het seizoen nemen de twee finalistenploegen het in de provinciale finale tegen elkaar op.

Voorheen werd deze beker de beker Roger de Hollogne genoemd.

In 2014 wonnen Bruno De Laet en Nico Ringoet voor Smash Dilbeek de finale!