HET SEIZOEN 16-17 GAAT VAN START

(07/09/16)

tafeltennis smash dilbeek

Terwijl het seizoen voor de deur trappelt en er vandaag al een vooruitgeschoven wedstrijd moeilijk met spelers opgevuld geraakt, kregen we intussen een paletje binnen met nieuws.

De maximum ploegwaarden werden als volgt vastgelegd: heenronde 2de afdeling: 31 punten; 3de afdeling: 18 punten; 4de afdeling: 10 punten. De heenronde duurt tot en met 24/11 (speeldag 10). Nog belangrijk: Tijl Grimbergen mag zijn thuiswedstrijden heel dit seizoen spelen met de oude oranje balletjes.

Na nieuwjaar wordt een nieuwe kalender opgemaakt waarin er vanaf nul punten wordt herbegonnen in de stand, behalve voor 4de afdeling. 1A en 1B worden dan Ere en 1ste, 2A en 2B worden Play-Off 2 en Play-Down 2 en idem voor 3A en 3B. De eerste drie van elke afdeling A en B spelen dan na nieuwjaar een onderlinge competitie en natuurlijk ook de laatste drie. 4de afdeling speelt gewoon verder en daar blijven de behaalde punten wel geldig.

Zoals jullie al weten is er vanaf dit seizoen autovalidatie van de wedstrijdformulieren via TT-online. Om dit te kunnen doen zullen een aantal spelers onder jullie zich laten registreren op TT-online, zodat Johan hen de rechten kan toekennen om dit uit te voeren.