DE WEEK VAN DE DRAW

(07/10/16)

tafeltennis smash dilbeek

Smash A won deze week met het grootste verschil tegen hekkensluiter Essenbeek A in Afdeling 1A en staat hiermee op de derde plaats bijna halfweg de competitie. St-Georges A is er leider in een ongeslagen positie.

In afdeling 1B speelde Smash B voor de tweede opeenvolgende week thuis gelijk, deze keer tegen STV Lembeek C, in een nochtans zwakkere opstelling (D2/D4/D4) t.o.v. C6, C6 en D2 bij ons. Na een sterke start viel het wat stil en haalde alleen Bert De Backer een driepunter. Smash B staat nu op de vierde plaats in 1B.

Smash C verloor op verplaatsing bij Ternat C zijn eerste punten van het seizoen met twee man in 3B. Niels en Ronny wonnen er elk twee wedstrijden en de dubbel. Smash C staat nog aan de leiding met één punt meer dan Euroclub D.

Tenslotte speelde ook Smash D in Afd4 gelijk deze week. Yoachim, Philippe en Thomas wonnen samen 5 wedstrijden en verloren de dubbel tegen Multtic A. Aangezien leider Ternat D verrassend verloor van STV Lembeek F komt alles dichter bij mekaar te staan en is onze ploeg 4de in de stand op maar twee punten van de leider.

Driemaal draw en winst deze week dat wil ook zeggen dat geen enkele ploeg verloor. Knap resultaat. Week 5 staat intussen klaar. Smash A heeft een duel bij de andere tweede in de reeks Ternat A. Smash B trekt in 1B naar de ongeslagen leider STV Lembeek A voor een moeilijke uitwedstrijd. Smash C verdedigt in 3B en thuis zijn eerste plaats tegen de tweede in de stand Euroclub D. Smash D trekt naar Grimbergen voor een treffen met Tijl B, dat evenveel punten telt dan onze D-ploeg. Succes aan alle ploegen gewenst. Doen we het terug zonder een nederlaag ? Dat zou een fantastisch resultaat zijn!