HET EINDE VAN DEZE WEBSITE VAN SMASH DILBEEK

(05/06/17)

tafeltennis smash dilbeek

Smash Dilbeek is dood, leve Smash Dilbeek!

Zoals iedereen het weet is per 1 juni de nieuwe fusieclub Tafeltennisclub Dilbeek van start gegaan, dat niet minder dan de nieuwe fusieclub is van ons Smash Dilbeek met Tafeltennisclub Groot-Bijgaarden, TTGB.

De nieuwe site staat reeds online op www.ttcdilbeek.be en is geïnspireerd op deze website hier, uiteraard met de nieuwe inhoud. Ikzelf, Philippe, zal ook in de nieuwe club de webmaster zijn om nieuws en informatie het wereldwijde web in te sturen.

De voorzittersstoel wordt nu ingenomen door Bruno De Laet, die destijds, bij het begin van Smash, als jongeling in RC begon te tafeltennissen. Ik wens Bruno succes in deze nieuwe challenge en twijfel er niet aan dat hij een voorbeeldige voorzitter zal zijn en er sterk mee bezig zal zijn.

Aan alle mensen die hier op deze site regelmatig kwamen kijken: dit is geen einde natuurlijk. Ons avontuur, nog grootser, gaat verder op www.ttcdilbeek.be. Je zal er nieuws vinden van zowel de VTTL- als de Sporta-competitie. Blijf dus zeker bij en bookmark die nieuwe site maar om er regelmatig zoniet dagelijks eens op langs te komen om het laatste nieuws op te snuiven.

Smashdilbeek.be zal niet verdwijnen, maar zal vanaf het nieuwe seizoen leeg blijven en doorverwijzen naar de nieuwe website.