KNAPPE COMPETITIEWEEK VOOR SMASH DILBEEK

(22/10/16)

tafeltennis smash dilbeek

Smash A won de eerste terugmatch in 1A tegen VTB B met 2-8 (heenronde 9-1 gewonnen) en klimt weer naar de derde plek en play-off plaats. Bruno en Nico wonnen beide knap hun drie matchen en Nils deed er twee bij.

In 1B zorgde Smash B, met alleen Bert en Sven voor een opmerkelijk resultaat uit bij VTB A en met twee man. Onze ploeg speelde gelijk tegen Stijn Kumps C2, Joost Peeters C4 en Danny Gillis D2. Na het dubbelspel stond het 5-3 in het voordeel van VTB A, maar twee knappe overwinningen zorgden voor een oververdiend punt en een terugkeer naar de derde plaats. Dit is een knappe prestatie.

Smash C won in Afdeling 3B nu ook van tweede Mollem C en loopt een punt verder uit. Marc en Yoachim wonnen elk drie wedstrijden. Marc en Philippe wonnen de dubbel. Goed voor een winst van 7-3 en stevigere eerste plaats. Smash C is dit seizoen nog ongeslagen.

In afdeling 4 heeft de D-ploeg een tweede overwinning behaald tegen hekkensluiter STV Lembeek F. Niels en Steven wonnen elk drie wedstrijden en de dubbel en Walter zorgde voor de kers op de taart. 8-2 winst en puntjes voor Smash D dat nu samen met drie andere ploegen op 3 punten staat van leider Multtic A.

Zes spelers wonnen hun drie wedstrijden en met drie overwinningen en een draw die kan meetellen als overwinning van Smash B was het een knappe week voor onze club. Op naar week 7 en hopelijk even knappe resultaten voor Smash Dilbeek.