AFD4: SMASH D STUNT ZICH MET TWEE NAAR GELIJKSPEL (16/09/16)

tafeltennis smash dilbeek

Smash D begon zijn eerste wedstrijd met een enorme handicap want er traden maar 2 oud-strijders op om te strijden tegen St-Veroon. De ploeg keek meteen tegen een 0-3 achterstand aan. Thomas (ondertussen een halve Spanjaard) kon zijn ritme niet vinden en verloor. Stand 0-4 haast hopeloos!

Marc kon echter zijn eerste wedstrijd winnen en hierdoor was de nul toch al van het scorebord 1-4. In de volgende wedstrijd ging het naar 2-5. De druk lag dus op de schouders van onze Smashers. Maar toen kwam de dubbel en ervaring leert ons dat deze alles kan omgooien!

In de dubbel speelden Thomas & Marc hun eerste dubbel samen en ja de eerste set werd gewonnen, alsook de tweede, maar dan begon Thomas Spaans te spreken en Marc begreep er niets meer van, enkel dos cervezas, en ze verloren de set. Toch gaven ze zich niet gewonnen. Thomas sprak terug Vlaams en Smash D won alsnog de dubbel. Stand 3-5!

De stunt hing in de lucht en Smash D begon er terug in te geloven. Thomas won zijn eerste enkelspel, terwijl Marc alles uit de kast moest halen om toch een gelijkspel in de wacht te slepen. Spannender kan men het niet maken: setstanden 11-9, 9-11, 11-9 en 11-9.

Smash D sleept alsnog een gelijkspel uit de brand nadat met maar twee man 0-4 achterstand hadden. Van teamgeest gesproken! Het was een sportieve avond met dank aan onze tegenstanders Guy, Bartje & Jan. Moraal van het verhaal: Smash Dilbeek geeft nooit op!