WEEK 16: SMASH D SPEELT GELIJK IN AFD 2 (04/03/16)

tafeltennis smash dilbeek

Naast de titel van Smash B in Afdeling 1 heeft Smash A in Ere en knap resultaat neergezet tegen leider STV Lembeek A. Een nipte nederlaag in Lembeek dus, die hiermee op de voorlopige leidersplaats komt wegens BYE van St.Georges A.

Bruno en Nils wonnen elk een match en Nico won er zelfs twee wedstrijden tegen de ploeg van TTGB ploeggenoot Karel Dammans die bij Sporta in Lembeek speelt. Knap resulaat want de klassementen van de Lembekenaren waren toch niet min: B6/B6/C0! Een bewijs dat onze A-ploeg na een goed seizoen terecht en afgetekend op de vierde plaats staat.

In afdeling 2 heeft Smash C bij VTB C een 7-3 nederlaag geleden. Zowel Ronny, Niels als Yoachim wonnen elk één wedstrijd.

Smash D haalde in dezelfde reeks een knap gelijkspel tegen Mollem C. De hattrick van clubkampioen Sven Van Londersele zette de ploeg al aardig onderweg. Stephane en Walter vulden elk met één wedstrijd aan met een 5-5 eindresultaat als resultaat.

In Afdeling 3 verloor ook Smash E van een VTB ploeg; m.n. de D-ploeg. Smash E staat derde laatste en haalde toch al 4 overwinningen en 4 gelijke spelen, wat redelijk goed is. In de wedstrijd tegen VTB D scoorde Lucas Verkest knap twee keer, Steven Bjones één keer. Alain Devos moest het stellen zonder overwinning.