STEVEN BJONES PROVINCIAAL KAMPIOEN F (06/03/16)

tafeltennis smash dilbeek

Vandaag vonden de provinciale kampioenschappen plaats in Woluwe. Een overzicht van onze prestaties:

In de F-reeks waren er slechts 3 deelnemers, waaronder onze Steven. Hij won overtuigend zijn beide wedstrijden, o.a. tegen ex-Smasher Christian VDB, en kroonde zich zo tot provinciaal kampioen. Proficiat Steven!

In de E-reeks hadden we met Ronny en Niels twee deelnemers. Beide spelers geraakten net door hun poule, maar moesten in de kwartfinale de duimen leggen. De winst in deze reeks ging ietwat verrassend naar Pieter-Jan Lenaerts van VTB.

De D-reeks telde twee Dilbeekse spelers: Sven en Koen. Koen leek goed op weg om door zijn poule te geraken maar verloor jammer genoeg zijn laatste wedstrijd met 0-3, waardoor hij uitgeschakeld was. Bij setwinst had hij de halve finales gehaald.

In de andere poule ging Sven met een 2/3 als tweede door. In de halve finales won hij dan knap van Danny Gillis. In de finale wachtte Senne Heremans van Ternat, tegen wie hij in de poule eerder verloren had. Het werd een ware thriller van formaat waarin Sven in de vijfde set maar liefst 6 matchpunten redde! Uiteindelijk moest hij toch de duimen leggen na 16-14. Maar toch een mooie 2e plaats!

In de C-reeks waren de helft van de vier deelnemers van Smash: Bruno en Nico. Bruno won zijn eerste twee wedstrijden, terwijl Nico ze verloor. Nico maakte het C0 Pascal Willaert wel knap lastig. Nadien won Nico zijn laatste wedstrijd nog waardoor hij 3e eindigde. Bruno speelde de finale tegen Pascal Willaert, maar die had een superdag en kroonde zich verdiend tot provinciaal kampioen.

Conclusie: 1 titel en 2 tweede plaatsen.