UPDATE: TEST ROBOPONG-COLOR TRAININGSROBOT (01/04/16)

tafeltennis smash dilbeek

Via een actie van fabrikant Robopong, waarvan ook wij al een trainingsrobot in huis hebben, kunnen we vrijdagavond aan een test-avond deelnemen van het nieuwe model van trainingsrobot Robopong-color, in ons lokaal in de sporthal van Schepdaal.

De nieuwe robot heeft tot 100 geheugenplaatsen en kan dus de verschillende trainingsoefeningen per speler opslaan, om dan daarna verder te kunnen inpikken op de vorige trainingsoefeningen. Zeer handig! De robot kan bovendien ook van op afstand, via een wifi- en internetfunctie, vooraf worden geprogrammeerd.

Een speciale functie op de robot is de color functie. Witte ballen worden dan door een nieuw procedé, tijdens de training herkleurd in een vaste kleur (geel, oranje, paars, blauw, rood, groen) of via de functie random, in een kleur naar verrassing (per bal). Het verfijnt de training omdat trainen met steeds veranderende kleuren moeilijker is, wat dan weer bevorderlijk is voor de focus tijdens de training.

We zoeken een 5-tal spelers om te evalueren. Gelieve zeker om 19u30 in Schepdaal aanwezig te zijn, want de test duurt maar tot 21u. Deelnemers krijgen als dank voor de deelname een set speciale color ballen. Twee leden hebben al toegezegd.

In functie van de resultaten van de test, zullen we mogelijk overgaan tot de aankoop van dit nieuwe model.

UPDATE

Bij navraag van de aprilvisfunctie bleek deze optie niet beschikbaar. Bijgevolg zal de club ook niet over gaan tot de aankoop. Want met aprilvissen kunnen we niet veel, tenzij een aantal mensen foppen op 1 april.