FIN-DE-SAISON IN AANTOCHT! VOORBESCHOUWING BIJ WEEK 17! (05/03/16)

tafeltennis smash dilbeek

In de voorlaatste competitieweek spelen onze vijf ploegen. B en C spelen thuis. A, B en E gaan op verplaatsing.

Dinsdag, 8/3 speelt Smash A een moeilijke partij bij St.Georges A, de gedoodverfde titelkandidaat in Ere-afdeling, die wellicht niets aan het toeval zal overlaten tegen onze A-ploeg.

Op hetzelfde moment zal Smash D in A2 even verder duelleren met Euroclub C, in het lokaal waar ook België's glorie, Jean-Mi, zijn thuismatchen afwerkt met Logis. Euroclub C heeft één punt minder dan Smash D en dat zou voldoende challenge moeten zijn om daar de volle buit te gaan halen.

Donderdag 10/3 moet ook Smash E in A3 naar het clublokaal van St-Georges om er St-Georges D partij te geven. In deze laagste reeks is de titel al even op zak voor St-Georges C. De D-ploeg waar Smash E tegen speelt staat derde in de stand en is een moeilijke tegenstander.

Donderdag speelt ook Smash B thuis tegen Tijl A uit Grimbergen, de enige ploeg waartegen onze kersverse kampioen in de heenronde verloor, nadat de ploeg op sportieve wijze de wedstrijd liet uitstellen omwille van een onbeschikbaar lokaal, maar dan botste op een versterkte ploeg met Patrick Van Poeyer en hierdoor verloor. Hoewel de titel binnen is, zijn de mannen van Smash B wellicht toch nog uit op een sportieve revanche.

Op de tafels ernaast zal Smash C in A2 het opnemen tegen Ternat B, dat middenin het klassement staat.

Succes gewenst aan alle ploegen en ook aan alle individuele Smash Dilbeek deelnemers aan het senioren provinciaal kampioenschap, nu zondag 6/3 in de lokalen van St-Georges in Woluwe!