INDIVIDUELE RESULTATEN (20/03/16)

tafeltennis smash dilbeek

In de individuele clubresultaten nemen we enkel spelers met 5 wedstrijden of meer op. In de procententabel deed de familie De Backer het schitterend want Bert en vader Marc staan voorin in de percententabel. Bert haalde 83%, Marc 80%. Op de derde plaats volgt Mathias Evenepoel met 70%, dan op vier, Bruno De Laet 69%, clubkampioen Sven Van Londersele op vijf met 66%. Op zes prijkt Steven Bjones, die een paar weken geleden provinciaal kampioen F werd, met 60%.

In de absolute puntentabel speelt mee of je tegen hoger geklasseerde spelers speelt en wint en bijgevolg heb je meer punten als je tegen hoger geklasseerde spelers wint. Logischerwijze zouden dus de spelers die in de hoogste reeksen spelen hier voorin moeten staan.Ook de tornooispelers, kunnen ook daar absolute punten verzamelen.

Bruno De Laet heeft niet minder dan 770 punten bij mekaar gespeeld. Koen Tiels staat op twee met 313 punten. Mathias Evenepoel staat op drie met 299 punten en n punt voor Sven Van Londersele met 298. Op vijf prijkt Nico Ringoet met 285, Nils Van Cauwelaert volgt op zes met 210 punten.

De relatieve puntenlijst geeft aan hoeveel punten je behaald hebt in functie van je eigen klassement. Als je dus in koers bent voor een verhoging zit je flink positief. Andersom kun je zakken in klassementen als je t negatief bent gegaan.

Koen Tiels haalde 37 punten wat zeker zal uitmonden in een hoger klassement. Steven Bjones, een beetje de verrassing dit seizoen, haalde knap 32 punten en staat ook klaar voor een verhoging. Nico Ringoet staat op drie met 29 punten en maakt ook rele kans op een C4 klassement.

Walter Timmermans staat op vier met 24 positieve punten wat waarschijnlijk ook in een hoger klassement zal uitmonden. Clubkampioen Sven Van Londersele heeft 19 punten en stijgt mogelijk ook een klassement.

Bruno De Laet is de belle kampioen. Bruno speelde procentueel de meeste belles 29 op 97. Koen Tiels staat ook hier tweede met 28 belles op 90 wedstrijden.

In de ELO puntenlijst staat Bruno op 1715 punten. Dat is maar liefst 200 punten hoger dan Nils Van Cauwelaert op twee, met 1510 punten. Nico Ringoet volgt op drie met 1469 punten. Hiermee staan onze drie basisspelers van Smash A, na een knap seizoen, bovenin.

Dan volgen de basisspelers van Smash B. Bert De Backer op kop met 1356 punten. Sven Van Londersele met 1300 punten. Mathias Evenepoel met 1295 punten. Koen Tiels volgt op zeven met 1071. Nog net boven de 1000 punten vermelden we ook Marc De Backer die 1004 punten op zijn naam staan heeft.