SMASH B VIERT DE TITEL MET WINST TEGEN TIJL A (11/03/16)

tafeltennis smash dilbeek

Smash B had een feestje gepland voor vanavond en winnen zou dan ook een mooie kers op de taart zijn. Dat lukte! Smash B won thuis tegen Tijl A met 6-4.

Kapitein Mathias had een mooie ploeg opgesteld: Bert De Backer, Sven Van Londersele en Koen Tiels, de titularissen van dit seizoen met Smash B. De bezoekers kwamen naar Schepdaal met Johan De Doncker, Ignace Dewaele en Gregory Segers.

De bezoekers die onze B-ploeg als enige ploeg dit seizoen een nederlaag bezorgden, gingen goed van start en stonden na twee reeksen 1-3 voor. Maar de B-boys kwamen dankzij dubbele winst in reeks 3 weer op gelijke hoogte (3-3). Toen het dubbelspel naar Tijl A ging leek de wedstrijd weer te kantelen, maar dan wonnen onze drie spelers elk hun laatste wedstrijd en was de overwinning een feit! Dikke proficiat aan de jonge ploeg met toekomst!

Clubkampioen Sven Van Londersele nam de hattrick, Bert De Backer won twee keer en Koen maakte die ene belangrijke zesde match.

Smash B doet dit seizoen met slechts 1 nederlaag voorlopig nog beter dan vorig seizoen toen het ook al de titel nam in Afdeling 1. In de laatste wedstrijd trekkt de kampioen naar de Van Cauwelaertstraat in Ternat om er te spelen tegen Ternat A.