AANDACHT GEVRAAGD VOOR DE AUTOVALIDATIE

(13/09/16)

tafeltennis smash dilbeek

De autovalidatie heeft te maken met de wedstrijdformulieren die ingevuld worden via de site van TT-online. Vanaf dit seizoen (2016-2017) is de procedure voor het doorgeven van de wedstrijdbladen van de competitie gewijzigd.

Belangrijk is dat de wedstrijdbladen wl nog door beide clubs bewaard moeten worden, maar ze moeten niet meer verstuurd of ingescand worden. Dit laatste mag echter nog wel.

Nog belangrijker is dat de wedstrijdresultaten niet alleen moeten worden ingevoerd in het systeem maar dat nu ook de bezoekende ploeg dit resultaat via TT-online moet bevestigen.

De kapiteins of bepaalde spelers hadden reeds toegang tot competitie-admin en kunnen langs deze weg ook die wedstrijden gaan valideren, bevestigen. Dit moet steeds ten laatste gebeuren op de zondag van de speelweek, maar best doe je het meteen na de wedstrijd of meteen de dag erna.

Voorstel binnen onze club is om dit door te kapiteins te laten bevestigen. Wil je toch nog extra mensen hiervoor inzetten dan mogen jullie dat natuurlijk afspreken en de namen doorgeven aan Johan De Koninck, zodat hij de rechten kan instellen in TT-online.